Cash Credit logo
Удобен заем достъпен на много места, онлайн и офлайн. Кандидатстването в офисите на Lafka отнема само няколко минути благодарение на модерни биометрични четци, които сканират личната карта на клиента за секунди и отговор дали кредита ще се отпусне идва почти моментално.

Параметри

Сума
от 200 до 2000 лв.
Kандидатстване
Онлайн, собствен офис, Lafka
ГПР
от 3 до 12 месеца
ГПР
до 50%

За компанията

Кеш Кредит е технологична, небанкова финансова институция, регистрирана в БНБ и е администратор на лични данни. Компанията предоставя бързи микрокредити онлайн, в иновативно партньорство с мобилни оператори.

Мтел, част от Телеком Аустрия (Telekom Austria Group), е първия партньор на Кеш Кредит в България, където на клиентите се предоставя достъп до микрофинансиране като част от продуктовото портфолио на мобилния оператор.

Втората компания, която стана партньор на Кеш Кредит в този уникален модел, е мобилния оператор GLOBUL, който е част от Теленор Груп (Telenor Group). Партньорството стартира през юли 2013 г..

Кеш Кредит е първата и засега единствената компания, която работи в такъв модел на интегрирано партньорство. Със своите услуги, Кеш Кредит допринася за разширяване на продуктовото портфолио на партньорите си, като по този начин партньора има възможност да привлече нови клиенти, както и да стане по-ценна точка за съществуващите си такива. Одобрението за кредити се получава до 6 минути, което прави услугата Кеш Кредит най-бързата на пазара.

Бърз кредит, защо не?

cash-solution

Краткосрочните заеми напоследък заемат своето подобаващо място сред кредитирането. Те стават все по-популярни  през последните години поради това, че предоставят бързо и облекчено кредитиране. Подобни кредити се...

Повече информация