Кредисимо
Бърз, удобен заем до заплата, който дава възможност да получите одобрение за броени минути и достъпен в цялата страна. Кредитът от Кредисимо дава възможност на всеки нов клиент да се възползва от безлихвен период до 15 дни, а същото важи и за потребители използващи кредита за седми път. При желание на потребителя има възможност за удължаване на кредита с още 30 дни.

Параметри

Сума
от 100 до 600 лв.
Kандидатстване
Онлайн
ГПР
до 50%

За компанията

Кредисимо е създадена през 2007г. и е една от първите компании които започна да предлага кредити изцяло онлайн. От 2014 г. дружеството стана първата небанкова финансова институция която се търгува на Българска Фондова Борса. Кредисимо заявява, че основава работата си на принципите на отговорно кредитиране и ясно описани етични правила. Компанията е учредител на Асоциацията за Отговорно Небанково Кредитиране (АОНК).

През годините Credissimo несъмнено се превърна в една от най-известните кредитни компании, предлагаща бързи кредити на българския пазар. Компанията оперира на територията на цялата страна, благодарение на своята гъвкавост, както онлайн, така и офлайн.

За да можеш да се възползваш от услугите на Credissimo за бърз кредит трябва да отговаряш на следните условия:

  • Да си навършил 21 години;
  • Да си български граждани;
  • Да имаш валидна лична карта;
  • Да имаш доказани доходи (условие само за потребителския кредит на компанията).

След като онлайн формуляра е попълнен в рамките на няколко минути от Credissimo юе се свържат с теб.

Клиента сам избира как да получи кредита, за който е одобрен. Кредисимо предлага различни възможности - банков път или в брой в касите на EasyPay и FastPay.

За погасяване на кредита съществуват същите възможности - банков път, в офис на EasyPay или в офис на FastPay. Допълнителни варианти, които получават потребителите при погасяване на своя дълг са плащането му през Cashterminal или с дебитна/кредитна карта, чрез виртуален ПОС терминал, поставен удобно в личния ти профил на страницата на компанията.

При кандидатстване за заем не се дължат никакви такси от страна на клиента, както при подаване на молбата, така и при усвояване и погасяване на кредита.

В допълнение, Кредисимо предоставя още една привлекателна възможност за новите си клиенти. Те имат възможността да получат своя първи кредит в рамките на 500лв, без да заплащат лихва за него. Актуалната промоция е ясно обозначена на страницата на компанията.

Новини за компанията

Може да харесате още:

Кредисимо плюс

Кредисимо
Кредит на вноски, който дава допълнителна гъвкавост за клиента. Кредисимо дава възможност да избирате сами кога да започ...

Сума
от 200 до 2000 лв.

Kандидатстване
Онлайн

Срок
от 3 до 18 месеца

Повече информация