ferratum logo
Удобен потребителски кредит, който дава възможност на потребителя да получи висока сума за дълъг период от време. За съжаление Фератум предлага само кредити между 750 и 1000 лв за този продукт, но Фератум предлагат алтернатива чрез втора тяхна марка - Бърза Каса, където сумите са по-гъвкави.

Параметри

Сума
от 750 до 1000 лв.
Kандидатстване
Онлайн, чрез партньор
ГПР
от 3 до 12 месеца
ГПР
от 47.76% до 49.11%

За компанията

Компанията е част от международното семейство на Фератум Груп. Това е и една от първите компании за онлайн бързи заеми на пазара в България. Фератум е и част от Асоциацията за отговорно небанково кредитиране.

Ferratum България е част от международната компания Ferratum Group, оперираща в Европа, Нова Зеландия и Сингапур. Регистрирана, като финансова институция от БНБ и като администратор на лични данни от Комисията за защита на личните данни през 2009г – компанията има правото да оперира на българския финансов пазар и да отпуска кредити на физически лица.

Кандидатстването за бърз кредит става по Интернет, телефон, в партньорски офис на компанията (Net1, Webbroker, Creditour), през Cashterminal.

Сред изискванията за одобрение за кредит от Ferratum е нужно:

  • Да е български гражданин;
  • Да има постоянна адресна регистрация;
  • Да притежава валидна лична карта;
  • Да е на възраст между 21 и 70 години.

Огромен плюс за одобрение при кандидатстване е положителната кредитна история, както и постоянните доходи. Изисква се също така предоставянето на гаранция по заема, като това може да бъде гарант, банкова гаранция или фирма, която да гарантира за изплащането на отпуснатия кредит.

При кандидатстване пред Фератум за пари на заем е нужно клиента да предостави лице за контакт, което обаче не се явява поръчител или гарант по кредита, като подходящи се считат – близки, приятели или роднини с личен телефонен номер. Не е изключено от компанията да потърсят дадения контакт преди одобрението за кредит да е дадено.

Може да харесате още:

Фератум до заплата

ferratum logo
Обикновенно кредит до заплата е до 30 дни, но Фератум предлага св...

Сума
от 50 до 700 лв.

Kандидатстване
Онлайн, чрез партньор

Срок
до 50%

Повече информация