smilecredit logo
Компанията предлага безлихвен първи заем на своите клиенти. Одобрението става изцяло онлайн и онема не повече от 20 минути. За кредитите има възрастово ограничение - само за клиенти до 65 години.

Параметри

Сума
от 50 до 500 лв.
Kандидатстване
Онлайн
ГПР
от 48.67% до 49.71%

За компанията

Смайл Кредит е компания, която предоставя изцяло онлайн бързи кредити. Едно от предимствата на компанията е изключително лесния начин за кандидатстване за кредит. Бързият кредит се получава в рамките на деня, а по наш опит компанията успяда да обработи заявките от клиенти изключително бързо. Страницата на Смайл Кредит е удобна и лесна за навигиране, а всеки клиент има достъп до свой личен профил, където да проследи историята си с компанията, кога е теглил заем и на каква стойност е бил. Кредит може да се заяви и през мобилен телефон или таблет, макар че потребителя би изпитал известни затруднения заради неадаптиран дизайн на страницата.

Дружеството е регистрирано като финансова институция спрямо изискванията на БНБ, и като администратор на лични данни, което дава гаранции на твоята сигурност при използването на бързите кредити на Смайл Кредит.

Новини за компанията

Може да харесате още:

Смайл Кредит - бърз кредит в София

smilecredit logo
Компанията предлага безлихвен първи заем на своите клиенти. Одобрението става изцяло онлайн и отнема не повече от 20 мин...

Сума
от 100 до 600 лв.

Kандидатстване
Онлайн, само с лична карта

Срок
от 48.67% до 49.71%

Повече информация