smilecredit logo
Удобен кредит на вноски, предлагащ гъвкави условия. Потребителите имат възможност да предоговарят условията във всеки един момент от договора.

Параметри

Сума
от 600 до 1500 лв.
Kандидатстване
Онлайн
ГПР
от 3 до 12 месеца
ГПР
от 49.64% до 49.66%

За компанията

Смайл Кредит е компания, която предоставя изцяло онлайн бързи кредити. Едно от предимствата на компанията е изключително лесния начин за кандидатстване за кредит. Бързият кредит се получава в рамките на деня, а по наш опит компанията успяда да обработи заявките от клиенти изключително бързо. Страницата на Смайл Кредит е удобна и лесна за навигиране, а всеки клиент има достъп до свой личен профил, където да проследи историята си с компанията, кога е теглил заем и на каква стойност е бил. Кредит може да се заяви и през мобилен телефон или таблет, макар че потребителя би изпитал известни затруднения заради неадаптиран дизайн на страницата.

Дружеството е регистрирано като финансова институция спрямо изискванията на БНБ, и като администратор на лични данни, което дава гаранции на твоята сигурност при използването на бързите кредити на Смайл Кредит.

Новини за компанията

Може да харесате още:

Смайл Кредит - бърз заем

smilecredit logo
Компанията предлага безлихвен първи заем на своите клиенти. Одобрението става изцяло онлайн и отнема не повече от 20 мин...

Сума
от 100 до 600 лв.

Kандидатстване
Онлайн, само с лична карта

Срок
от 48.67% до 49.71%

Повече информация