ВиваКредит План е бърз кредит на вноски от 300 до 1,500 лева. Заемът е много удобен ако ти трябват пари за ремонт, обучение или разходи за ремонт. Кредитът се предлага на вноски, като периодът за връщане е от 3 до 18 месеца. Голямо удобство е, че може да предоговорите условията по заема във всеки един момент.

Параметри

Сума
от 300 до 1500 лв.
Kандидатстване
Онлайн, собствен офис, чрез партньор
ГПР
от 3 до 18 месеца
ГПР
от 49.32% до 49.39%

За компанията

Viva Credit предлага бързи заеми и потребителски кредити на своите потребители за период от 1 месец до 18 месеца и суми межди 100 лева и 1500 лева.

Кандидатстването става онлайн през страницата на дружеството или в някой от офисите на Вива Кредит. Одобрението за кредита става между 15 минути и 1 час, а парите можете да получите веднага.

„Вива кредит“ ООД спазва комплекс от ясни мерки и добри търговски практики с цел повишване на прозрачността на условията на договорите за предоставяне на бързи кредити. Дружеството спазва стриктно изискванията за съдържанието на договорите за кредит, съгласно действащите нормативни актове. Всички такси по обслужване на кредита предварително се разясняват на клиентите. Всички клиенти получават предварителна информация за условията на съответната финансова услуга, предоставяна от Дружеството, както и подходящи разяснения на поставените от тях въпроси. „Вива кредит“ ООД извършва оценка на кредитоспособността на клиентите си, преди да вземе решение за отпускане на кредит. При извършване на оценката, Дружеството събира достатъчно информация от клиентите си, като проверява нейната достоверност.

Може да харесате още:

Вива Кредит Експрес

viva credit logo
Вива Кредит Експрес предлага на своите потребители бърз заем меж...

Сума
От 100 до 350 лв.

Kандидатстване
Онлайн, собствен офис, чрез партньор

Срок
от 49.33% до 49.49%

Повече информация