Това са така наречените бързи кредити или още кредит до заплата. Бихме могли да ги сравним с аванс на нашата заплата за месеца – получаваме парите сега и погасяваме веднага, щом заплатата пристигне. От примера става ясно, че за да бъде бързият кредит добър избор, то трябва поне да имаме месечен доход.

Почти във всички случаи при одобрение бихме получили парите в рамките на деня, в който кандидатстваме, следователно, ако средствата ни трябват веднага, това е подходящ за нуждите ни продукт.

Например, ако в момента има промоция на стока или услуга, която желаем, а, докато получим заплатата си, промоцията вече ще е приключила, бързият кредит е идеален за нас. Има повече от една компания, която предлага безплатен бърз кредит до 15 или 30 дни, чрез който да направим покупката и след това да изплатим обратно сумата без никакво оскъпяване.

Други често задавани въпроси

Липсата на лихва по първия кредит не е финансов трик. Това буквално означава, че нашият заем не се оскъпява със стойността на лихвата. Ние връщаме същата сума, която сме взели назаем.

Бър...

Прочети повече

Всичко, от което се нуждаем, е личната ни карта. Влизаме в базата данни на ICompare.bg, избираме компанията, която отговаря на нашите изисквания, и кликваме на съответния бутон „Кандидатствай...

Прочети повече

Това зависи от условията на всяка компания. Често поръчителят не е задължително условие да получите бърз кредит. За бърз заем обикновенно е достатъчна лична карта и данните на банковата ти сметка.<...

Прочети повече

Полученият заем може да използвате за каквото пожелаем. Пример за това е ремонт на колата. Това обикновенно е извънреден тип разход, който неминуемо натоварва месечния ни бюджет. Бърз кредит като п...

Прочети повече

Разбира се, че е възможно. Никоя компания няма ограничения за броя кредити, които можем да вземем, стига да сме коректен платец и да ги връщаме навреме. 

Прочети повече