Финансовата култура покрива всичко: от правилното планиране на семейния бюжет до нужната информираност при вземането на важни финансови решения. Такова например е вземането на кредит. Това е тема, която е силно неглижирана още от училище и като резултат финансовата култура на българина е ниска. Затова и една от целите на ICompare.bg е да успеем да помогнем на потребителите не само да вземат информирани решения, но да им помогнем да повишат и финансовата си култура.

Нашият съвет е да не подценяваме ефекта, който може да нанесе върху семейния бюджет един кредит с неправилно планирана вноска. Най-често срещаната грешка при кредитополучателя е надценяване на възможностите си и съответно изтегляне на кредит, който не е по силите на клиента.

Ние, в ICompare.bg, се стараем да предоставяме актуална, обективна и изчерпателна информация за потребителите, затова използвайте нашата страница, за да повишите финансовата си култура, а ако имате нужда от още нещо, не се колебайте да ни потърсите.

Други често задавани въпроси

Липсата на лихва по първия кредит не е финансов трик. Това буквално означава, че нашият заем не се оскъпява със стойността на лихвата. Ние връщаме същата сума, която сме взели назаем.

Бър...

Прочети повече

Всичко, от което се нуждаем, е личната ни карта. Влизаме в базата данни на ICompare.bg, избираме компанията, която отговаря на нашите изисквания, и кликваме на съответния бутон „Кандидатствай...

Прочети повече

Това зависи от условията на всяка компания. Често поръчителят не е задължително условие да получите бърз кредит. За бърз заем обикновенно е достатъчна лична карта и данните на банковата ти сметка.<...

Прочети повече

Полученият заем може да използвате за каквото пожелаем. Пример за това е ремонт на колата. Това обикновенно е извънреден тип разход, който неминуемо натоварва месечния ни бюджет. Бърз кредит като п...

Прочети повече

Разбира се, че е възможно. Никоя компания няма ограничения за броя кредити, които можем да вземем, стига да сме коректен платец и да ги връщаме навреме. 

Прочети повече