13.05.2016

бърз кредит от изикредит

От iCompare знаем, че понякога си объркан, когато дойде време да направиш своя избор, когато търсиш удобен, подходящ кредит за теб. Нашата цел е да съберем всички възможности на едно място и да дадем на теб, нашият читател, да направиш информиран избор, когато избираш компания, на която да станеш клиент. Силно окуражаваме нашите читатели да се запознаят внимателно с условията на кредитиране на всяка компания, за да са уверени, че могат да си позволят погасяването на кредита без това да доведе до сътресения в семейното благосъстояние.

За да ти доставим допълнителна увереност, решихме да дадем началото на нова рубрика - "Рубриката на 10-те финансови институции", където ще направим преглед на десетте топ небанкови, финансови компании, предлагащи бързи и потребителски кредити.

ЧАСТ 1 - Изи Кредит (Easycredit)

Коя по-добра компания да започнем рубриката от тоталния лидер в предлагането на кредити в България?

Представяне

Изи Кредит (в превод "лесен кредит") е собственост на българското дружество "Изи Асет Мениджмънт" АД и помага на своите клиенти с удобни кредити у дома на всеки от далечната 2005 година. Последните вече 11 години, компанията бе пионер в кредитирането и според социолозите се превърна в най-разпознаваемата марка когато се говори за "бързи кредити". Целта на компанията винаги е била една и съща - да предлагат удобни кредити на потребители, които нямат достъп до банкови услуги. Това става чрез спазването на принципи на отговорно кредитиране и прозрачност на предлаганите продукти, които клиентите могат да получат в удобството на собствения си дом. Спазвайки тези ясни принципи Изи Кредит продължава да е сред най-уважаваните и предпочитани компании в сферата на бързите заеми и потребителски кредити. Успехът на компанията от няколко години напусна границите на България - вече кредитите на Изи Кредит могат да бъдат намерени в Украйна (от 2009 година), Румъния (от 2011 година), Полша (2014 година), Чехия и Македония (2015 година). Както те самите обичат да казват "И това е само началото"!

Продукти

Можеш да станеш клиент на Изи Кредит по 2 начина - като се свържеш с консултант на компанията или чрез Български Пощи.

Ако имаш познат консултант, то имаш достъп до следните продукти:

- Easy Credit - кредит, който можеш да получиш у дома със седмични погасителни вноски

- Easy Max - кредит на двуседмични погасителни вноски

- Easy Month - подобен на стандартния Изи Кредит продукт, но на месечни вноски

- Кредит Пенсионер - заем, подобен на Easy Month, но насочен само и единствено към пенсионери; погасява се на равни месечни вноски.

Както споменахме по-горе, четирите кредита могат да бъдат заявени и получени и в Български Пощи.

Отговорност към клиента

Изи Кредит се наложи на българския пазар не само с честните и прозрачни условия на своите кредити, а и със сериозна социална отговорност към своите клиенти. През годините дружеството спонсорира десетки социални инициативи като домове за деца, дейности за изграждане на детски площадки, спортни състезание, маратони и много много други. Това подчертава мисията на Изи Кредит, като да бъде честен и добър кредитодател, който не забравя да дава обратно на хората.

В допълнение на социалните и спортни иницитиви, кредитната компания е изградила богат набор от информация, която да помогне на финансовата култура на потребителите. Достъпна напълно безплатно, на страницата на компанията, Изи Кредит ти дава възможност да присъстваш на безплатни финансови обучения, безплатен телефон за финансови въпроси, богат финансов речник и съвети за финансово планиране.

С това свършва първа част на представянето на една от най-познатите и големи компани за бързи кредити в България - Изи Кредит.

От iCompare се надяваме, че ти е било интересно и полезно да се запознаеш с тях.

Преглеждайте често нашите финансови новини, където ще откриете и следващите части на "Рубриката на 10-те финансови институции".

Бележка: Смятаме, че можеш да намериш за интересни следните страници: Кредит от Изи Кредит и Секция за финансова култура