11.01.2016

7 неща, за които българите използват бързите кредити онлайн

Бързият кредит се превръща във все по-предпочитан източник на средства за българите, които трябва да посрещнат ежедневните си разходи или пък желаят да се насладят на стоки или услуги, които за момента са извън бюджета им. Представяме ви седем най-често срещани употреби на бързия кредит.

  1. Здравето е най-важно – не е чудно, че това е и най-честата употреба на бързи кредити сред сънародниците ни.
  2. Домът е моята крепост – затова и не малко българи решават да потърсят финансова помощ, за да направят козметичен или дори основен ремонт на домовете си.
  3. Почивка в страната или в чужбина – защото заслуженият отдих е най-сладък, а и трябва да се живее за мига.
  4. Близките ни – българите сме топли хора, които ценим семейството. Затова не е изненада, че често близките ни хора разчитат на нас за морална и финансова подкрепа в трудни моменти.
  5. Колата – почти колкото семейството си, българинът цени автомобила си. Предвид състоянието на пътищата ни не е изненада, че автопроизшествията са честа причина да търсим финансова помощ.
  6. Загуба на работа – бързият кредит е добър вариант за покриване на разходите ни в период, в който сме загубили работата си и търсим нова.
  7. Ако банките са ни отказали заем – критериите на българската банкова система често са неясни и неблагоприятни за редовия българин. Много често, ако не можем да се класираме за заем от банка, това не означава, че сме лош платец.