02.11.2016

Кредисимо пари навреме

Credissimo стартира автоматизирана чатбот услуга позволяваща на всички Facebook потребители да изпращат заявления за кредит през чат функционалността на социалната мрежа.

Като водеща високотехнологична FinTech /ФинТек/ структура, компанията винаги е целяла да надскача очакванията на потребителите си и да им предоставя достъпна, удобна за ползване и качествена услуга. Сега всеки потребител на Facebook Messenger, може да заяви кредит по иновативен начин "чатейки" си с автоматизираната бот услуга на официалната страница на компанията във Facebook. В естествена разговорна реч, чатботът ще преведе потребителите през няколко стъпки, събирайки нужната информация, за тяхното заявление, и ще съветва потребителите при избора им на услуга в зависимост от конкретните нужди.

Мариана Чакалова, мениджър Кредитен отдел, коментира: "Икономика на съобщенията и разговорното предоставяне на услуги са области, които смятаме, че са изключително важни еволюционни функции за индустрията. Те са приоритет за нас, което ни мотивира да сме пионери в областта, когато става въпрос за изграждане на новаторски модели за комуникация с нашите клиенти. Ние искаме да направим заявяването на кредит лесно, бързо и достъпно, и вярвам, че стартирането на нашия Facebook Messenger бот ще позволи на много хора да преминат през процеса по забавен и интерактивен начин.