17.06.2016

Goresti-oferti

В последните дни ви запознаваме с „горещи“ промоции от банкови и небанкови финансови компании. Наскоро в списъка с промоции попадна и лятната оферта от Пощенска банка, целяща да направи лятото ви още по-приятно и запомнящо се. Поради успешния старт от март 2016 на „различен потребителски кредит“, банката удължава промоцията до 31 юли. Този кредит предлага „гореща“ лихва стартираща от 6.70%, като имате възможност да  получите обратно до 10% от платената лихва (максималната сума е 2,000лв.) В допълнение на това от Пощенска банка дават отстъпка от 50 лв. в таксата за разглеждане на искане за кредит, на всички клиенти подали заявление до 30-ти Юни.

Друга апетитна промоция е кампанията на Пощенска банка и ИКЕА, при която всеки притежател на кредитна карта получава 10% обратно от сумата на покупките, които е направил в ИКЕА. Тази оферта е валидна и за стоки с намалени/промоционални цени.

Пощенска банка предлага до края на Септември много примамливи условия по своите безконтактни кредитни карти MasterCard Standard и MasterCard World. Заявлението за тези карти е без такси и с 25 лв. бонус, ако клиентът направи покупки с кредитната карта над 500лв. през първия месец. В допълнение ще участвате и в програмата за лоялност на банката получавайки възможността да спечелите парични награди до 500лв.  Повече за промоциите може да намерите тук.