14.06.2016

promocionalni-depositi-ot-TBI-Bank

TBI Bank e част от групата на TBIF Financial Services B.V., към която принадлежат още TBI Leasing и TBI Rent. Целта на компанията е да предлага услуги, които да стимулират динамичното развитие на местната икономика и да допринесат за успеха на финансирания бизнес.

Една от последните инициативи на TBI e Депозит Късметлия, която дава възможност на клиентите за участие в томбола за 10 пъти по-висока лихва за период от 30 дни в рамките на срока на депозита. Това предложение важи за нови депозити без значение дали са в евро или лева. Срокът на тези депозити е 6 или 12 месеца с лихва в размер на 0.5%. Томболата ще бъде теглена всеки месец, като броят на спечелилите ще е 10% от всички подобни нови депозити.

При откриване и закриване на депозит не се заплаща такса. Също така няма месечна такса за поддръжка, както и такса за теглене на пари в брой на каса. Допълнително удобство за клиентите е възможността за довнасяне през целия срок на депозита без допълнителни такси.

TBI Bank предлага и срочни депозити от 1 и 3 месеца с лихва от 1.27% за лева и евро. До края на юни всички депозити за 6 и 12 месеца са с промоционална лихва от 1.77%.