09.06.2016

poshtenska-bankeri-nasrehta

Пощенска банка пуска нова услуга с мобилни банкови експерти, които да да консултират нейните настоящи и бъдещи клиенти на територията на София. „Банкери Насреща“ дава възможност на потребителите да бъдат обслужени без да трябва да посещават клон.

Консултацията ще бъде напълно безплатна, като като експертите предоставят решения, съобразени с конкретните нужди на клиента, и съдействат за попълването на необходимите документи и входирането им в банков клон.

Клиентът само трябва да уговори удобно време и място за среща и може да получи информация за потребителски и жилищни кредити, овърдрафти и кредитни карти. Важно е да се отбележи, че мобилните банкови експерти на Пощенска банка не боравят с пари в брой, не събират такси и комисиони.

Заявяването на среща с мобилен банков експерт от Пощенска банка става бързо и лесно, като клиентите могат да го направят на телефон 0700 18 555, чрез имейл на адрес mobile_network@postbank.bg или като попълнят online заявка на сайта на банката. След подаване на заявката, банков експерт се свързва с клиента, за да уговори дата и място за срещата.

Пощенска банка държи на сигурността и освен че консултацията и всички свързани с нея документи са конфиденциални, предоставя и допълнителна възможност клиентите да проверят идентичността на мобилните банкови експерти с обаждане по всяко време на телефон 0700 18 555.