02.08.2016

fintrade-biznes-nagradi

Националният конкурс за микро и малък бизнес ФИНТРЕЙД БИЗНЕС НАГРАДИ удължава срока за подаване на заявки до 31 август. В него предприемачи с перспективни идеи се борят за награда от 5 000 лева, както и за безлихвени кредити от компанията на същата стойност за срок от 6 месеца.

Първоначално заложеният период беше до края на настоящия месец, но поради непрекъснато нарастващия интерес към инициативата организаторите от „Финтрейд Файнанс“ взеха решение да предоставят допълнително време на родните предприемачи да споделят своите интересни и работещи предложения за развитие на бизнеса си. Идеите ще могат да се подават до края на месец август на страницата на конкурса http://www.fintrade.bg/landing/competition/.

„Със старта на инициативата обявихме, че каним всички собственици на микро и малък бизнес, които имат желание да бъдат по-атрактивни, големи и успешни. Радваме се на проявения интерес и активността от страна на българските предприемачи. Удължаваме крайния срок за изпращане на заявки с един месец, вярвайки в положителния ефект от тази стъпка, както и от конкурса като цяло“, посочват изпълнителните директори на „Финтрейд Файнанс“ – Десислава Димитрова и Николай Николов. Те допълниха, че промяната в срока за набиране на идейни предложения няма да наруши основните етапи на конкурса, като официалната церемония по обявяване и награждаване на победителите е планирана за есента.

Освен с удължаване на срока, организаторите могат да се похвалят и с нов член на експертното жури - Диана Николаева, управляващ съдружник „Консултации по сделки“ в EY (Ernst & Young) Bulgaria. Тя се присъединява към Божидар Данев ( изпълнителен председател на Българска стопанска камара), Петър Ризов (член на СД на Management Financial Group), Валентина Антонова (главен редактор на bTV Web), Николай Николов и Десислава Димитрова (изпълнителни директори на Финтрейд Файнанс АД).

Организаторът на събитието, „Финтрейд Файнанс“, е небанкова финансова институция, която е специализирана в кредитиране на малък и среден бизнес. Повече за компанията може да научите тук: http://www.fintrade.bg/