02.06.2016

бърз кредит за всеки - вивус, фератум, бърза каса, кешбокс, неткредит, кредисимо

На нашата страница целим да ти предоставим възможно най-подробна информация когато става въпрос за избор на бърз кредит. Много често да изтеглиш един бърз заем не е достатъчно, за да задоволиш нуждата си от пари в момента и понякога се налага да кандидатстваш за втори или дори и трети заем. За това и решихме да разгледаме повечето големи компании за бързи кредити и да опишем възможностите да задоволиш нуждата си от средства само с един заем. Условията на компаниите са различни и тук ще разгледаме само максималната сума, която можеш да получиш и при какви условия може да стане това. Имай предвид, че всяка компания ще направи детайлна проверка на твоето финансово състояние преди да вземе решение да подпише договор за кредит. Компаниите за кредити по-долу не са подредени по специфичен принцип, за това разгледай внимателно и прецени, кой кредит е най-удачен за теб.

Вивус (Vivus) – максималната сума която можеш да получиш от Вивус е 1,000 лева. Промяната е на няколко месеца, като предишния максимален кредит бе от 750 лева. Вивус кредит, обаче, има специално условие - кредит от 1,000 лева може да бъде получен само от клиенти, на които компанията има доверие. Първи кредит от Вивус е за 350 лева и е с 0% лихва, при втори вече може да получиш 600 лева. След изплащането на втория ти заем, можеш да заявиш максималната сума от 1,000 лева. Все пак, имай предвид, че срокът на падеж на заема е едва 30 дни, а сума за връщане от 1,240 лева може доста сериозно да наруши баланса на семейния ти бюджет. Виж информация за бърз кредит от Вивус тук.

Кредисимо (Credissimo) – тук максималния кредит от Кредисимо е 600 лева. За разлика от Вивус, Кредисимо предлага сумата още при първа заявка и може да получиш сумата дори и да не си теглил кредит от тях до сега. Компанията предлага първи и седми кредит без лихва за период от 15 дни. Съветваме те да планираш внимателно приходите си, ако пристъпиш към заявяване на максималната сума на бърз кредит от Кредисимо, тъй като най-изгодния 15-дневен кредит ще очаква от теб след едва две седмици да имаш 600 лева за погасяване на кредита. Кредисимо има свои изисвания за всеки потребител и е възможно на база на оценката която направят кредитните експерти на компанията, да ти предложат по-ниска сума. Виж повече информация за бърз кредит от Кредисимо тук.

Бърза Каса и Фератум (Ferratum) – двете страници са поставени на едно място, тъй като Бърза Каса и Фератум на практика са една и съща компания. Максималната сума която можеш да заявиш тук е 700 лева. Тук, за разлика от повечето компании за бързи кредити, максималния срок, за който може да използваш заема е 45 дни, вместо стандартните 30 дни при кредит до заплата. В момента тук има и една от най-примамливите оферти за бърз заем – безлихвен кредит до 30 дни, за максимална сума от 700 лева. Нормално е да очакваш, че условията ще бъдат по-стриктни, но определено си заслужава да опиташ, ако имаш нужда от по-висока сума. Виж повече информация за бързия кредит на Фератум тук и за бързия заем на Бърза Каса тук.

Кешбокс (Cashbox) – компанията потенциално е рекордьор при предлагането на висока сума с едва 30 дни срок на погасяване – съвсем сериозните 1,500 лева. Това, поне според нас, до голяма степен излиза извън стандартния бърз кредит до заплата, защото малко хора могат да се похвалят с подобна заплата изобщо в България. Все пак бърз кредит до 1,500 лева е част от продуктите, които Кеш бокс предлага на своите клиенти. В момента за този кредит няма промоция и ако решиш да се насочиш към него, след едва 30 дни ще трябва да погасиш заем от 1,725 лева. Виж повече информация за бързия кредит на Кешбокс тук.

Неткредит (Netcredit) – дружеството предлага максимален бърз кредит до заплата от 500 лева и срок от 30 дни. От доста време Неткредит предлага своя заем с гратисен период от 15 дни за всеки нов клиент. Това значи, че може да използваш кредита за този период с 0% лихва и да заплатиш точно колкото си взел. Неткредит налага стриктни принципи на отговорно кредитиране и ако експертите на компанията преценят, че сумата от 500 лева може значително да наруши финансовото ти състояние, може да ти предложат и по-ниска сума. Виж повече информация за бързия кредит до заплата, който предлага Неткредит тук.

От iCompare многократно напомняме – планирай внимателно финансите си! Много често тегленето на голям бърз кредит може да доведе до значителни сътресения в семейния ти бюджет. Най-важното при бързите кредити е да спазваш договорените ти задължения и да изплатиш заема навреме. Точно и за това като изтеглиш голяма сума, понякога може да е много трудно да я изплатиш. За това, преди да предприемете тази стъпка премислете внимателно и изследвайте всички алтернативи на кредитирането. Ако все още не си избрал своя кредит - виж всички оферти за бързи кредити тук.