03.04.2016

Кредисимо до заплата с нова, по-висока сума

Кредисимо АД (Credissimo) започна да предлага своя бърз кредит, наречен Кредисимо до заплата с нова по-висока сума. Доскоро максималната сума, която клиентите можеха да заявят беше 500 лева, а сега вече достига до 600 лева.

Условията продължават да са същите, както преди, като бързия заем за нови клиенти е напълно безплатен за период от 15 дни.

Промените в тези условия направиха Кредисимо до заем един от най-примамливите бързи кредити, които да опитате за първи път, като ако покажете достатъчно добра кредитна история и доход, можете да получите цялата сума от 600 лева, която да използвате за гратисния период с 0% лихва.

Увеличението на максималната сума отразява желанието на компанията да задоволява нуждите на потребителите си, както е показвала и преди. Напомняме, че през октомври 2015 година Кредисимо увеличи максималната сума на потребителския си кредит, познат още като Кредисимо плюс до 2000 лева.

За компанията: Кредисимо е една от първите компании които предложиха изцяло онлайн бърз кредит на българския пазар. Дружеството е регистрирано към лицензирано към Българска Народна Банка като небанкова финансова институция и от месец май 2014 е листнато на Българска Фондова Борса.