06.06.2016

неткредит iphone промоция

Компаниите за бързи кредити са едни от сериозните рекламодатели на пазара като основните канали са телевизия и реклама в онлайн пространството. Често обаче рекламните съобщения в тези медии са насочени към привличане на нови клиенти.

За да задържиш обаче тези клиенти, предвид огромната конкуренция на пазара, е необходимо да се положат много усилия. За потребителя е важно да получава коректност и перфектно обслужване от компанията, отпуснала му заема, но също така и да знае, че е ценен като клиент.

Все повече компании предлагат промоционални условия и подаръци на клиентите, които подадат кандидатура за бърз кредит. Една от компаниите с актуална промоция е НетКредит, която предлага на своите клиенти да спечелят iPhone 6S, като част от тяхната реклама за промотиране на мобилното им приложение, което вече се предлага и за iOS.

Единственото условие, за да участваш в спечелването на смартфона, е да си изпратил заявка за втори или последващ кредит през мобилното приложение на компанията. Промоцията е валидна от 16.05.2016 до 19.06.2016, като победителят ще бъде избран няколко дни по-късно. Повече информация за кампанията, можеш да прочетеш на сайта на компанията.