06.06.2016

mmoney се слива с вивакредит

След като преди няколко дни отразихме преливането на Mmoney във Вива Кредит, преценихме че е важно да разкажем на потребителя какво се променя за него и да отговорим на някои от най-често срещаните въпроси, отнасящи се до бързия ти кредит.

1. Как така до сега бях клиент на Mmoney, а сега ще бъда клиент на Viva Credit?

Много просто – Mmoney беше собственост на Вива от самото си създаване, като разделението на двете марки бе преди всичко формално. Това позволяваше на двете дружества да адаптират стратегията си за растеж, спрямо спецификите на всеки отделен кредит. След преливането на Mmoney, Вива Кредит има пълната информация за теб като потребител и ще предложи същите бързи кредити както и до сега.

2. В момента имам кредит към Mmoney, трябва ли да го изплащам?

Задължението за изплащане на кредита не се променя по никакъв начин. На практика компанията Mmoney е била собственост на Viva Credit когато си заявил сумата по твоя кредит, следователно договорните ти отношения са с Вива и съответно изплащането на кредита трябва да става към тях.

3. От къде мога да заявя бърз кредит от Mmoney?

Старата страница на Mmoney все още съществува, но има за цел да те пренасочи към страницата на Вива Кредит. Там имаш достъп до подобна форма за кандидатстване за кредит и лесно и бързо можеш да пуснаш своята заявка.

4. Мога ли все още да проверя моите предишни заявки и текущ статус на моя кредит?

Да, можеш. Информацията е прехвърлена от Mmoney към Вива Кредит и можеш да използваш твоя email и парола (която си използвал преди на http://www.mmoney.bg) и да достъпиш до профила си. Там ще откриеш цялата информация за твоите заявки и кредити.

5. Какво става с шансът ми да бъда одобрен за кредит?

Тъй като сливането е със стратегическа цел, от iCompare смятаме, че няма да настъпят промени при одобрението за кредити. Ако до сега си бил добър платец и си погасявал на време бързите си кредити, то можеш с голяма сигурност да очакваш да бъдеш одобрен за следващия си кредит.

6. Какво ще се случи с обслужването на клиенти и бързината на одобрение?

Не очакваме бързината с която до преди можеше да получиш кредит да нарастне. Дори бихме очаквали, че с разрастването на екипа на Вива Кредит, одобрението ще стане дори по-бързо и ще можеш да получиш парите по своя заем до броени минути. Все пак, ако изпитваш някакви проблеми при своята заявка за бърз кредит от Вива Кредит, то можеш да потърсиш помощ на национален телефон 0700 45 245.

Съветваме те, ако си бил доволен до сега от услугите на Mmoney да не се притесняваш – услугата няма да загуби качеството си при това прехвърляне. Кредитите на Вива Кредит ще бъдат все толкова удобни, както преди. Ако изпитваш затруднения, свържи се с кредитните експерти на компанията и те с радост ще ти съдействат на телефон 0700 45 245.