26.05.2016

netcredit-predstaviane

От iCompare знаем, че понякога си объркан, когато дойде време да направиш своя избор, когато търсиш удобен, подходящ кредит за теб. Нашата цел е да съберем всички възможности на едно място и да дадем на теб, нашият читател, да направиш информиран избор, когато избираш компания, на която да станеш клиент. Силно окуражаваме нашите читатели да се запознаят внимателно с условията на кредитиране на всяка компания, за да са уверени, че могат да си позволят погасяването на кредита без това да доведе до сътресения в семейното благосъстояние.

За да ти доставим допълнителна увереност, решихме да дадем началото на нова рубрика - "Рубриката на 10-те финансови институции", където ще направим преглед на десетте топ небанкови, финансови компании, предлагащи бързи и потребителски кредити.

ЧАСТ 2 – НетКредит (NetCredit)

НетКредит се превърна само за няколко години в една от най-бързите и удобни съвременни услуги за онлайн микрокредитиране.

Представяне

НетКредит е услуга на „НетКредит“ ООД, регистрирана през 2010 г.

Кандидатстването за НетКредит е направено така, че да бъде лесно и достъпно от всяко населено място в България. Необходими са единствено компютър и интернет връзка – без излишни документи или нужда от електронен подпис.

Единственото условие, поставено от НетКредит, е да си на възраст между 18 и 65 години и да работиш. Избери вида на кредита, сумата и срока. Попълни личните си данни и въведи кода за потвърждение, който ще ти бъде изпратен от компанията.

Ако заявката ти е одобрена, ще получиш парите по кредита за минути без хартиени договори и посещение в офис. Можеш да ги изтеглиш от банката си, от банкомат или от каса на EasyPay.

Продукти

Към момента НетКредит предлага два продукта с изцяло онлайн кандидатстване:

Ако имаш познат консултант, то имаш достъп до следните продукти:

- Кредит до заплата: за суми от 50 до 300 лева и връщане до 30 дни;

- Кредит на вноски: за суми от 300 до 1500 лева и връщане до 12 месеца.

За нула време

Слоганът на НетКредит е „За нула време“ и именно това описва основното предимство на услугите им. Както споменахме, процесът по кандидатстване се извършва напълно онлайн и това позволява на компанията да отговаря на всички заявки още в деня на кандидатстване. Също така, в случай, че заявката е одобрена, необходимата сума може да бъде получена още в рамките на същия ден.

С това свършва първа част на представянето на една от иновативните и бързо развиващи се компании за бързи кредити - НетКредит.

От iCompare се надяваме, че ти е било интересно и полезно да се запознаеш с тях.

Преглеждайте често нашите финансови новини, където ще откриете и следващите части на "Рубриката на 10-те финансови институции".

Бележка: Смятаме, че можеш да намериш за интересни следните страници: Кредит от НетКредит и Секция за финансова култура