16.01.2016

Временна липса на средства

Нуждата от средства идва в неочаквани моменти и често изисква бързата ни реакция. В тези моменти пред нас стоят няколко основни варианти: да помолим близки за помощ, да се обърнем към банка или да потърсим вариант за бърз кредит. Когато правим този избор, трябва да вземем под внимание сумата, от която имаме нужда, срока в който желаем да получим парите, срока, в който можем да ги върнем, и вноските, които можем да си позволим. На тази база можем да направим избор към кой от вариантите да се обърнем.

Естествено, идеално би било да получим помощ от близки и приятели без да мислим за лихви и вноски, но това често не е възможно. Затова и българинът се обръща към потребителски или бързи кредити. Независимо, дали имаме здравословен проблем, криза в работата, непредвиден ремонт или просто искаме да се поглезим, те са универсално решение.

Обикновено условията на потребителските кредити са по-благоприятни, но банковите практики и изисквания за размер на сумата, необходими документи, кредитна история и времетраене на цялата процедура могат да са неприложими за нашия казус. В този случай можем да се обърнем към нефинансовите кредитни институции за бърз кредит. При него няма нужда от ходене на място, от попълване на дълги форми или от предоставяне на голям набор документи. Можем да кандидатстваме изцяло онлайн и да получим одобрение на момента.