Кредитна карта, чрез която се възползвате от предимствата на Американсаката марка по целия свят. Специалната промоция на Gold е, че получавате обратно 10% от първата си покупка.

Параметри

ГПР в покупки
37.05%
ГПР в брой
37.05%
Гратисен период
55 дни
Годишна такса
120 лв.
Екстри

За компанията

Пощенска банка, с юридическо име „Юробанк България“ АД, e петата по активи банката на българския пазар – модерна универсална банка, която предлага иновативни продукти и финансови решения на своите клиенти. Пощенска банка е лидер на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищно кредитиране и спестовни продукти, както и по отношение на факторинг услуги за корпоративни клиенти, инвестиционно банкиране и попечителски услуги за местни и чуждестранни институционални клиенти.

Пощенска банка е член на Юробанк Груп. Юробанк Груп е динамична банкова група, която оперира в осем страни, притежава общо активи в размер на 73,8 млрд. евро и 16 662 служители. Основана през 1990 г., Групата се разраства чрез органичен растеж и придобивания, за да се превърне във водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в банковия сектор през последните години.

Юробанк предлага пълна гама от финансови продукти и услуги на своите индивидуални и корпоративни клиенти  и заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в Гърция, България, Румъния и Сърбия, предлага премиум услуги за управление на активи в Кипър, Люксембург и Лондон, има дейност и в Украйна.

Новини за компанията

Може да харесате още:

VISA Gold

Пощенска Банка лого
VISA Gold ви предлага по-нисък фиксиран годишен лихвен процент от VISA Classic, както и по-богат набор от застраховки.

Сума

Повече информация