Първа Инвестиционна Банка лого
Тези карти са символ на висок стандарт и успешна кариера. Този тип карти имат много безплатни услуги и големи отстъпки. Чрез тях имате възможност да станете член на Международната асоциация за пътуване, което ви позволява да резервирате хотели и да наемате коли, на преференциални цени, в над 375 града по света.

Параметри

ГПР в покупки
17.2%
ГПР в брой
19.6%
Гратисен период
45 дни
Годишна такса
250 лв.
Екстри
$25,000 застраховка при пътуване в чужбина
Допълнителни екстри
кола под наем без заплащане на депозит

За компанията

Фибанк (ПИБ) е банка финансирана с изцяло български капитал и по този показател е най-голямата в България. Основната дейност на ПИБ е в България, но има и присъствие на пазари като Албания и Кипър. Фибанк е иновативна банка с фокус върху индивидуалните клиенти. Кредитната институция предлага широка гама от продукти както за корпоративни, така и за индивидуални клиенти. ПИБ е една от първите банки, които предоставят възможност за тръгуване с инвестиционно злато и други благородни метали. Кредитната институция предлага иновативни решения за активно и пасивно онлайн банкиране.

Новини за компанията

Може да харесате още:

Diners Club First Lady- розова

Първа Инвестиционна Банка лого
Кредитна карта специално насочена към нежния пол. Тази карта предоставя 10% отстъпка в различни търговски обекти в Бълга...

Сума

Повече информация