Книжка за лични финанси

В днешно време е от изключително голямо значение да може правилно да планираме и разпределяме личните си финанси. И колкото и добре да си мислим, че сме планирали наличните си ресурси, на почти всеки от нас му се е налагало да обмисли идеята за кредити от банкова или финансова институция. Има много изписани правила и материали как правилно да инвестираме парите си и как да преценяваме риска и възвръщаемостта от различните възможности. 
Ние, от ICompare.bg, събрахме в една малка книжка полезни знания, съчетани с нашите практични умения, които да ти помогнат да управляваш по-ефективно своите финанси. За съжаление няма универсална формула, която да ти помогне да преценяваш правилно опциите си, но има конкретни стъпки, които ще улеснят избора ти. Стъпки като оценка на алтернативи, какво да гледаме в условията по договора ни за кредит, често използвани термини и тяхното значение, както и много други съвети са налични в това ръководство, което създадохме специално за теб. То, както и целият ни сайт, е насочено към това да ти помогне да прецениш правилната компания и продукт за твоите нужди. Ще се радваме, ако ти е полезно и ти помогне да планираш и разпределяш паричните си потоци по един по-ефективен и успешен за теб начин.

Книжка за лични финанси
Въведете email, на който да изпратим книжката
времето е пари

iCompare.bg е страница притежавана от АйКомпеър ООД, което има за цел предоставяне на безплатна, информационна услуга за своите потребители.

В страницата ще откриете информация за бързи заеми, потребителски кредити, депозити, кредитни карти и дебитни карти, достъпни за всички физически лица.

Авторите ни се стараят да събират честна, релевантна и важна информация, за да помогнем на потребителя да вземе правилно, информирано решение при избор на финансов продукт.

Защо да използвате icompare.bg? Причините са много:

 • Всички кредити, депозити и картови продукти са на едно място;
 • Информацията която достига до потребителя е ясна и честна;
 • Откриването на най-изгодния бърз заем отнема само няколко минути;
 • Нашата услуга е напълно безплатна.
 • Съдържание на страницата. Компании предлагащи бързи заеми и потребителски кредити. Препоръчани оферти за кредит, депозит, дебитна или кредитна карта.

  Достъп до информацията за всички финансови продукти:

  Нашата страница може да бъде достъпена от София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Шумен, Добрич, Велико Търново, Сливен, Ямбол, Перник, Видин и всяко друго населено място на територията на България с достъп до интернет.

  Важно за всички потребители!

  В icompare.bg имаме за цел да съберем и предоставим информация за съществуващи финансови услуги като бързи заеми, потребителски кредити, банкови депозити и спестовни сметки, кредитни карти и дебитни карти.

  За точността на информацията разчитаме на страниците на всяка една финансова институция. Стремим се винаги да имаме актуална и точна информация, но понякога е възможно да пропуснем нещо. Съветваме всеки потребител да потвърди условията с банковата или финансова институция преди да подпише договор.