Първа Инвестиционна Банка лого
Потребителските кредити от Fibank предлагат: - висока сума на кредитиране - до 30 000 лв. или равностойността им в евро; - срок - до 10 години; - без поръчител; - само срещу лична карта; - изплащане на равни месечни вноски; - без такса за предсрочно погасяване на кредита; - бързо предварително одобрение - до 2 часа (за искания, подадени в работни дни от 9 до 17 ч.).

Параметри

Сума
до 30 000 лева / 15 000 евро
Валута
Лева/Евро
ГПР
7,37% за 5 години
Месечна вноска
595,49 лева за 5 години
Обща сума за връщане
35 729 лева / 18 268 евро

За компанията

Фибанк (ПИБ) е банка финансирана с изцяло български капитал и по този показател е най-голямата в България. Основната дейност на ПИБ е в България, но има и присъствие на пазари като Албания и Кипър. Фибанк е иновативна банка с фокус върху индивидуалните клиенти. Кредитната институция предлага широка гама от продукти както за корпоративни, така и за индивидуални клиенти. ПИБ е една от първите банки, които предоставят възможност за тръгуване с инвестиционно злато и други благородни метали. Кредитната институция предлага иновативни решения за активно и пасивно онлайн банкиране.

Новини за компанията

Може да харесате още:

МasterCard YES

Първа Инвестиционна Банка лого
Това е кредитна карта от най-новото поколение предоставена от ПИБ. Тази карта ви дава възможност да станете част от прог...

Сума

Повече информация